SHOWROOM & SERVICE AUTO NISSAN
Locatie: Calea Bucuresti - municipiul Brasov
Beneficiar: S.C. EUROMOTOR S.R.L.
Proiectant structura: S.C. INDOMO CONSTRUCT SRL - Brasov
Suprafata desfasurata: 2620 mp
Inceput executie/Receptie finala: vara 2006/primavara 2007

Descrierea constructiei

            Hala service este o constructie de forma dreptunghiulara in plan, avand o deschidere de 18.00m si 6 travei de 7.50m.
            Structura de rezistenta este integral metalica si se compune din cadre transversale cu noduri rigide, incastrate la nivelul fundatiilor, pane de acoperis, contravantuiri orizontale la nivelul acoperisului si contravantuiri verticale intre stalp pe directie longitudinala.
            Cadrele metalice s-au prevazut a se realiza din profile europene imbinate la montaj cu suruburi de inalta rezistenta.
            Panele de acoperis sunt proiectate in solutia de grinzi continue pe reazeme, fiind alcatuite din profile zincate cu pereti subtiri si sectiune de tip Z, prinderea pe rigle efectuandu-se cu clipuri si cu suruburi.
            Invelitoarea de la nivelul acoperisului se realizeaza din tabla cutata fixata pe panele de acoperis, termoizolatie din vata minerala si o tabla cutata la exterior.
            Inchiderile s-au prevazut a se realiza din tabla cutata la exterior - vata minerala - tabla cutata la interior pe o structura de rigle alcatuite din profile metalice din profile cu pereti subtiri ambutisate la rece.

Showroom si cladirea de birouri reprezinta o continuare a cladire hala service, intre cele doua existand un rost de 60cm. Forma acesteia este dreptunghiulara avand o deschidere de 18.00m si 5 travei de 7.50m. Regimul de inaltime este parter si planseu intermediar.
            Structura de rezistenta este alcatuita din cadre metalice cu noduri rigide, incastrate la baza si planseu din beton armat monolit, rezemate pe grinzile de cadru cu care conlucreaza prin intermediul unor elemente de legatura rigide (conectori).
            Cadrele metalice de structura s-au prevazut a se realiza din tabla sudata si profile de tip european, iar imbinarile la noduri se fac cu suruburi de inalta rezistenta.