SHOWROOM & SERVICE AUTO AUDI
Locatie: B-dul Splaiul Unirii, nr. 643-673, sector 3, Bucuresti
Beneficiar: S.C. MIDOCAR S.R.L.
Proiectant: S.C. INDOMO CONSTRUCT SRL - Brasov
Suprafata desfasurata: 1450 mp
Inceput executie/Receptie finala: toamna 2006/vara 2007

Descrierea constructiei

a) Hala service
            Este o constructie de forma dreptunghiulara in plan, avnd o deschidere de 24.90m si 5 travei, de 4.50m (distante masurate intre axele structurale).
            Structura de rezistenta este integral metalica si se compune din cadre transversale cu noduri rigide, incastrate la nivelul fundatiilor, pane de acoperis, contravantuiri orizontale la nivelul acoperisului si contravantuiri verticale intre stalpi, pe directie transversala (in frontoane) si pe directie longitudinala.
            Cadrele metalice s-au prevazut a se realiza din profile europene, cu rigle cu sectiune variabila si stalpi de sectiune constanta, imbinate la montaj cu suruburi de inalta rezistenta.
            Panele de acoperis sunt proiectate in solutia de grinzi continue pe reazeme, fiind alcaturite din profile zincate cu pereti subtiri si sectiune de tip C, prinderea pe rigle efectuandu-se cu clipuri si cu suruburi.
            Invelitoarea de la nivelul acoperisului se realizeaza din tabla cutata fixata pe panele de acoperis, termoizolatie din vata minerala si o tabla cutata la exterior.
            Inchiderile s-au prevazut a se realiza din tabla cutata la exterior - vata minerala - tabla cutata la interior pe o structura de rigle alcatuite din profile metalice din profile cu pereti subtiri ambutisate la rece.
            Fundatiile stalpiilor de structura ai halei sunt de tip bloc din beton simplu si cuzinet de beton armat, avent inglobate buloanele de ancoraj ale stalpilor metalici.
                       
b) Cladirea de birouri si showrooom
            Este o constructie de forma dreptunghiulara in plan, de lungime 31,20m, cu o latime de 30,00m (distantele au fost masurate intre axele structurale). Regimul de inaltime este parter si etaj.
            Structura de rezistenta este alcatuita din cadre metalice cu noduri rigide, incastrate la baza si plansee din beton armat monolit, rezemate pe grinzile de cadru cu care conlucreaza prin intermediul unor elemente de legatura rigide (conectori).
Partea de showroom prezinta o structura in conformitate cu standardul firmei germane AUDI, structura ce prezinta grinzi cu zabrele spatiale realizate din bare de sectiune inelara si tiranti, ce reazema pe stalpii de fatada si pe stalpii interiori ai cladirii de birouri.
            Cadrele metalice de structura ale cladirii de birouri s-au prevazut a se realiza din profile de tip european, iar imbinarile la noduri se fac cu suruburi de inalta rezistenta.
            Fundatiile structurii cladirii de birouri se vor realiza din cuzinet din bloc de beton simplu si cuzinet din beton armat cu piese metalice de ancorare a structurii metalice – buloane de ancoraj.