HALA DEPOZITARE SI SPATII BIROURI
Locatie: DJ. Cristian - GHIMBAV, Jud. BRASOV, F.N.
Beneficiar: SC ALBREF SRL Brasov
Proiectant rezistenta: SC INDOMO CONSTRUCT SRL - Brasov
Suprafata desfasurata: 720 mp
Inceput executie/Receptie finala: toamna 2006/primavara 2007

Descrierea constructiei

           Structura de rezistenta este alcatuita din stalpi si grinzi de beton armat prefabricat ( fara elemente precomprimate )si grinzi metalice cu inima plina. Constructia are doua deschideri de 10,00 m si  sase travei de 6,00 m . Planseul intermediar este desfasurat pe primele doua travei. Regimul de inaltime este constant perimetral cu 7.75m la partea superioara a aticului. Planseul intermediar se va afla la 4.30m (cota finita).            Structura de rezistenta este realizata din stalpi prefabricati de beton armat si grinzi din otel cu inima plina realizate din profile laminate la cald.
           Structura planseului intermediar este realizata din stalpi si grinzi prefabricate din beton armat cu un planseu de beton armat monolit.
           Fundatiile structurii sunt de tip izolat – tip pahar.
Inchiderile perimetrale sunt realizate din panouri tip sandwich dispuse vertical pe o structura secundara (tip rigle orizontale) realizate din profile metalice cu pereti subtiri zincate, ambutisate la rece.
           Invelitoarea este din panouri de tip sandwich dispuse pe pane (grinzi longitudinale) realizate din profile metalice cu pereti subtiri zincate, ambutisate la rece.
           Structura acoperisului este realizata in totalitate din elemente metalice.