FABRICA DE PRODUSE LEMNOASE
Locatie: Radauti - Suceava
Beneficiar: SC Egger Romania SRL
Proiectant: S.C. INDOMO CONSTRUCT S.R.L. - Brasov
Suprafata construita: 60.000 mp
Inceput executie: toamna 2006
Receptie finala: toamna 2007

FABRICA DE DEBITARE SI PRELUCRARE A LEMNULUI
Locatie: Radauti - Suceava
Beneficiar: S.C. HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER Romania S.R.L.
Proiectant: S.C. INDOMO CONSTRUCT S.R.L. - Brasov
Suprafata construita: 40.000 mp
Inceput executie: toamna 2006
Receptie finala : toamna 2007

INDOMO CONSTRUCT
este mai intai de toate o echipa de tineri profesionisti, avand ca principal obiect de activitate proiectarea in constructii.

Dorim sa ne largim in permanenta gama de servicii, insa in acelasi timp suntem convinsi ca singura posibilitate de a ne mentine pe piata concurentiala este sa asiguram servicii de calitate clientilor nostri.

Firma noastra elaboreaza proiecte pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile si fazele de proiectare, la un standard ridicat de calitate. Proiectele sunt intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre persoane cu pregatire de specialitate si atestate profesional. Verificarile se fac de catre verificatori atestati.

Un PROIECT bun va asigura controlul investitiei intr-o constructie, atat din punct de vedere calitativ cat si financiar. Numai pe baza unui proiect complet (arhitectura, rezistenta, detaliere) se poate incheia un contract ferm cu un constructor, acesta putand sa garanteze astfel termenele si valoarea lucrarilor.
Scopul unui proiect nu-l constituie ridicarea costurilor investitiei, ci dimpotriva garantia obtinerii unor costuri si a unor rezultate optime.